MoraalGroutingpijp leidt kleine leidingWaarom wordt het zo veel gebruikt

vrijgavetijd:2023-03-03 13:40:31 Post gebruiker:965HP113924865 Paginaweergaven:1262

Kerntips:Moraal, uithardingswater en afval erin vallen. Indien nodig moet een kuip in de buurt van de post gegoten strip van de grondpla

uithardingswater en afval erin vallen. Indien nodig moet een kuip in de buurt van de post gegoten strip van de grondplaat worden geplaatst in combinatie met het ontwerp van het afvoersysteem van het keldervlak om de eindreiniging te vergemakkelijken voordat de voegbuis wordt gegoten. Wanneer geen waterstop vooraf wordt gebruikt, moet een put worden ingesteld, die volgens bovenstaande methode in de kelder kan worden geplaatst, of buiten als tijdelijke voorziening kan worden geplaatst. Meestal gebruiken we het waterdichte schema tussen de voegpijp en het wateroppervlak of daarvoor, en er zijn veel methoden voor de voegpijp om water vooraf te stoppen. Opgemerkt moet worden dat de ontwerpeenheid moet deelnemen aan de beoordeling van het ontwerp van de bouworganisatie van de kelder, om een volledig uitvoeringsschema van geavanceerde waterstop te bepalen vóór de opgraving van de funderingsput en het gieten van het kussen. Anders zullen de ontwerpwijzigingsvereisten alleen worden voorgesteld wanneer problemen vooraf worden aangetroffen waterstop tijdens de bouw wat de integriteit en rationaliteit van het hele waterstopschema zal beïnvloeden.

Er moeten passende maatregelen worden genomen om te voorkomen dat oppervlaktewater, uithardingswater en afval erin vallen. Indien nodig moet een kuip in de buurt van de post gegoten strip van de grondplaat worden geplaatst in combinatie met het ontwerp van het afvoersysteem van het keldervlak om de eindreiniging te vergemakkelijken voordat de voegbuis wordt gegoten. Wanneer geen waterstop vooraf wordt gebruikt, die volgens bovenstaande methode in de kelder kan worden geplaatst, of buiten als tijdelijke voorziening kan worden geplaatst. Meestal gebruiken we het waterdichte schema tussen de voegpijp en het wateroppervlak of daarvoor en er zijn veel methoden voor de voegpijp om water vooraf te stoppen. Opgemerkt moet worden dat de ontwerpeenheid moet deelnemen aan de beoordeling van het ontwerp van de bouworganisatie van de kelder, om een volledig uitvoeringsschema van geavanceerde waterstop te bepalen vóór de opgraving van de funderingsput en het gieten van het kussen. Anders zullen de ontwerpwijzigingsvereisten alleen worden voorgesteld wanneer problemen vooraf worden aangetroffen waterstop tijdens de bouw, wat de integriteit en rationaliteit van het hele waterstopschema zal beïnvloeden.

MoraalDe installatie heeft geen invloed op de kenmerken van de gebouwvoegen pijp zelf; De installatie of voegproces zal het beton niet beschadigen; Permanente afdichting kan worden verzekerd na het voegen; Als er geen lekkage is, is het invoegen niet toegestaan; Ccll-y serie voegpijp: voegpijp één keer, niet herbruikbare ccll-d serie voegpijp: meervoudige keren voegen, voegpijp is niet beperkt door tijd. Het is van toepassing op waterdichte verbindingen van metro, tunnel en kelder. Als er waterlekkage is, kan voegen in delichaam te vullen en te verzegelen. Het is zeer geschikt om voegbuizen tussen de voegen van nieuw en oud beton te installeren. Verschillende materialen zoals cementslurry, polymeerslurry en polyurethaan chemische slurry kunnen worden geïnjecteerd. Wanneer water in de verbinding doordringt, kan de verbinding worden verzegeld door modder in de pvc-poort of de poort van het lenteskelet op het oppervlak te injecteren. De juiste voegtijd kan na het uitharden van beton worden gekozen. Ook lekvoegen kunnen op deze manier permanent worden afgedicht.

De kleine editor van de voegpijp herinnert iedereen eraan dat er geen roest water en andere onzuiverheden mogen zijn bij het gebruik van de voorgespanne machines. De werkclip kan worden gebruikt na het verwijderen van het schuim in de verpakkingsdoos, en de voegpijp moet goed worden gehouden. Echter, wanneer de voorgespanne pees lang is en de voegpijp herhaaldelijk moet worden gespannen, wordt voorgesteld dat een kleine hoeveelheid smeermiddel (bv. ankertrekkende spirit) door de voorgespanne machine op het taps toelopende gat van de ankerplaat wordt toegepast die niet alleen bevorderlijk is voor de follow-up en ankertrekken van de werkende clip, maar ook bevorderlijk voor het meervoudige voegen van de voegbuis; Breng voor gebruik smeermiddel aan op het buitenoppervlak van de gereedschapsclip en de binnen- en buitenoppervlakken van het taps toelopende gat van de ankerplaat en verwijder regelmatig het vuil op het klemoppervlak om het anker flexibel te maken. Wanneer de clip echter gebarsten is of het tandoppervlak beschadigd is, moet deze worden vervangen en kan deze niet opnieuw worden gebruikt.

KertGrouting pijp aan spanend: de voegpijp geïnstalleerd aan het einde van de voegpijpversterking en geschikt om te spannen wordt ook voegpijp voegpijp genoemd. De zogenaamde voegpijp is een voegpijp in post-spanstructuur of component om de spanning van de voegpijpversterking te handhaven en over te dragen aan de gemengde spanning; Vaste eindvoegpijp: een voegpijp geïnstalleerd aan het einde van de voegpijpwapening en meestal begraven in het beton zonder spanning. De norm van de voegpijp gebruikt voor de voegpijpversterking is de nationale norm van de mensen s Republiek China (GB.T -, die ervoor zorgt dat de producten die door ons bedrijf worden vervaardigd voldoen aan de productkwaliteitswet van de Volksrepubliek China en de standaardwet van de Volksrepubliek China De voegpijp is de enige akoestische pijp die speciaal wordt gebruikt voor ultrasone tests in de markt De voegpijp wordt gemaakt van koude en harde staalpijp na professionele vormen, en is conn Gecected door klemdrukverbinding, flensverbinding en andere methoden. Het heeft een betrouwbaar anti-lekeffect tijdens betongieten. Twee convexe groeven worden gepland aan het einde van het klokkende van de akoestische meetbuis met hoge sterkte van de dubbele afdichtingsklem, enDe convexe groeven zijn voorzien van afdichtingsringen. Bij het installeren van het apparaat, wordt het stopuiteinde van het product met cm in het klokkeneind gestoken, en dan worden de twee convexe groeven samen gekneed met speciale hydraulische tangen. De pijp bij het gekneedde deel wordt verkort en vervormd na te worden gestrest, en de buitenpijp tussen de twee convexe groeven wordt diep ondergedompeld in de binnenpijp, en dan wordt de betrouwbare verbinding van het product voltooid; Na gekneed te zijn, vervormt de rubberen afdichtingsring en past tussen de twee lagen pijpen, het spelen van een uitstekend dubbel veiligheidsafdichtingseffect.

De bodem van het hoefijzer van de voegpijp is te laag. Nadat het hoefijzer in de mal zit de ruimte tussen de buitenste mal en de hooeoppervlak is groter dan de dikte van de pijpwand.

De kleine editor van voorgespannen machines en gereedschappen zal u leiden om de belangrijkste verbindingsmethoden tussen het aandrijfapparaat en de boorkop te begrijpen: de verbinding tussen de flens van de aandrijfkop van de elektrische oliepomp en de parallelle flens is momenteel de meest gebruikte. Er is een flens aan het onderste deel van de aandrijfkop, en de grootte komt overeen met de flens van de kerstboomputkop.


MoraalGroutingpijp leidt kleine leidingWaarom wordt het zo veel gebruikt



Het is van toepassing op het leggen van begraven pijpen in gaspijpleidingprojecten, en is niet van toepassing op het gebruik van open pijpen. De levensduur van pijpen zal worden beïnvloed door de eeuwige ultraviolette corrosie van zonlicht. Hoe de voegpijp te gebruiken na het roesten zal zijn . De voegpijp is een soort rubberplaat die we vaak zien. Het wordt veel gebruikt en heeft een lange levensduur. Het is geprezen en erkend door mensen. Vervolgens zal ik de relevante kennis van de voegpijp die we produceren in detail introduceren!

[] de innovatiepunten van het gebruiksmodel zijn als volgt: De werkintensiteit van werknemers wordt verminderd door het principe van de loodschroef te gebruiken; Het gebruik van roterend snijden in de behuizing vermindert de hoeveelheid werk voor het opruimen van de wegvloer; De snijdiepte van het gebruiksmodel kan naar wens worden aangepast aan de werkelijke situatie van de weg.

Vóór de installatie van de voegpijp, is het noodzakelijk om te controleren of de verwerkte steun verticaal is aan de voegpijpfitting, en de niet-verticale steun te corrigeren; Installeer vervolgens de voegbuis op de beugel en bevestig deze.

Economisch beheerGrouting pijp aan spanend: de voegpijp geïnstalleerd aan het einde van de voegpijpversterking en geschikt om te spannen wordt ook voegpijp voegpijp genoemd. De zogenaamde voegpijp is een voegpijp in post-spanstructuur of component om de spanning van de voegpijpversterking te handhaven en over te dragen aan de gemengde spanning; Vaste eindvoegpijp: een voegpijp geïnstalleerd aan het einde van de voegpijpwapening en meestal begraven in het beton zonder spanning. De norm van de voegpijp gebruikt voor de voegpijpversterking is de nationale norm van de mensen s Republiek China (GB.T -, die ervoor zorgt dat de producten die door ons bedrijf worden vervaardigd voldoen aan de productkwaliteitswet van de Volksrepubliek China en de standaardwet van de Volksrepubliek China De voegpijp is de enige akoestische pijp die speciaal wordt gebruikt voor ultrasone tests in de markt De voegpijp wordt gemaakt van koude en harde staalpijp na professionele vormen, en is conn Gecected door klemdrukverbinding, schroefverbinding, flensverbinding en andere methoden. Het heeft een betrouwbaar anti-lekeffect tijdens betongieten. Twee convexe groeven worden gepland aan het einde van het klokkende van de akoestische meetbuis met hoge sterkte van de dubbele afdichtingsklem, enDe convexe groeven zijn voorzien van afdichtingsringen. Bij het installeren van het apparaat, wordt het stopuiteinde van het product met cm in het klokkeneind gestoken, en dan worden de twee convexe groeven samen gekneed met speciale hydraulische tangen. De pijp bij het gekneedde deel wordt verkort en vervormd na te worden gestrest, en de buitenpijp tussen de twee convexe groeven wordt diep ondergedompeld in de binnenpijp, en dan wordt de betrouwbare verbinding van het product voltooid; Na gekneed te zijn,MoraalOndersteun kleine buis, vervormt de rubberen afdichtingsring en past tussen de twee lagen pijpen, het spelen van een uitstekend dubbel veiligheidsafdichtingseffect.

De langsoverlappende breedte van het voegen van pijp en het voegen van pijp zal niet minder dan cm zijn, en de dwarsoverlappende breedte zal niet minder dan cm zijn. De eerste moet op de laatste worden geplaatst volgens de asfaltrichting. Na het leggen van de glasvezelvoegpijp, bevestig de glasvezelvoegpijp met hoogwaardige cementspijkers en vaste ijzerplaten met een grootte van mm, mm en een dikte van .mm. De vaste afstand kan volgens de werkelijke bouwsituatie worden bepaald.

Het heeft een goede flexibiliteit. De leidingen kunnen worden opgerold wanneer ze worden geproduceerd, zodat het aantal verbindingen in het leidingnetwerk kan worden verminderd. Het kan volgens het terrein worden gelegd, gemakkelijk obstakels omzeilen, en is geschikt voor de bouw.


MoraalGroutingpijp leidt kleine leidingWaarom wordt het zo veel gebruikt



De voegpijp kan worden verdeeld in ongecomprimeerde voegpijp en beperkte voegpijp volgens of het de drukstuwkracht (blinde plaatkracht) kan absorberen die door de middeldruk in de pijp wordt gegenereerd; Volgens het verplaatsingstype van de voegpijp, kan het worden verdeeld in axiale voegpijp, dwarsvoegpijp, hoekvoegpijp en drukbalansvoegpijp. De voegpijp kan lading niet dragen en moet afzonderlijk worden gehesen; Naast de voorvervorming vereist door het ontwerp voor prerekken of koud aanhalen, is het verboden om de installatieafwijking van de pijpleiding aan te passen door de voegbuis te vervormen; Tijdens installatie mag lassenslak niet op het oppervlak van voegbuis spatten en andere mechanische schade lijden; Alle beweegbare onderdelen van de voegbuis mogen niet door externe componenten worden vastgelopen of de normale werking van zijn beweegbare delen beperken. Het grootste deel van het falen van de voegbuis wordt veroorzaakt door de externe omgevingscorrosie. Daarom kan in het structurele ontwerp van de voegpijp het contact tussen het externe corrosiemedium en de voegpijp worden overwogen. BijvoorbeeldBijvoorbeeld, voor de externe druk axiale voegpijp, kan een verpakkingsafdichtingsapparaat worden toegevoegd tussen de uitlaateindring en de uitlaatpijp, die gelijkwaardig is aan de mouwvoegpijp. Het kan niet alleen de invasie van externe corrosieve media weerstaan, maar ook een veiligheidsbarrière aan de voegpijp toevoegen. Zelfs als de voegpijp beschadigd is, kan de voegpijp ook een compensatierol spelen en het falen van de voegpijp vermijden. Het gebruik van voegbuizen is onmisbaar geweest in de moderne gebouwbouw. In de jaren zestig werden voegen pijpen populariseerd in China, maar het waren bevestigingsmiddelen voegen pijpen. In de jaren tachtig begon China geavanceerde voegen pijpen met meerdere s te ontwikkelen. Met de continue ontwikkeling van China De bouwindustrie in moderne tijden, de bouwindustrie is steeds rijper en perfect geworden in China, en de bamboe houten voegpijp is geëlimineerd door de markt. Grouting pijp is de mainstream vorm van voegen pijp geworden en wordt wijder gebruikt in de bouw.

Afdeling verkoopEr zijn vele vormen van voegbuizen die verbeterd en toegepast kunnen worden. Hoewel het engineering pijpleidingsysteem zeer complex is, kan elk complex pijpsysteem worden onderverdeeld in verschillende relatief eenvoudige individuele pijpsecties door het instellen van vaste pijprekken. Bij het selecteren van de gegolfde voegpijp, kan de vervormingscompensatie van het pijpsysteem volgens deze relatief eenvoudige pijpsecties worden bepaald, om de voegpijp te selecteren.

(de dichtheid van staalpijp is kg/dm berekeningsformule: w.. (D-S) s waar: W met theoretisch gewicht van staalpijp per meter, kg van M; D. Nominale buitendiameter van staalpijp, mm; S-nominale wanddikte van stalen pijp, en de dwarsoverlappende breedte zal niet minder dan cm zijn. De eerste moet op de laatste worden geplaatst volgens de asfaltrichting. Na het leggen van de glasvezelvoegpijp, mm en een dikte van .mm. De vaste afstand kan volgens de werkelijke bouwsituatie worden bepaald.

MoraalAntwoord: volgens de lengte en diameter, is het gewicht van gemeenschappelijke voegen pijp .,.KG, en het gewicht kan verscheidene kilogram bereiken. Toepassingsgebied en ontwikkelingsruimte van voegpijp als nieuwe term, voegpijp is geleidelijk verschenen in sommige online kranten en tijdschriften, en zijn praktische reikwijdte heeft zich ook ontwikkeld van de steun van sommige basisautokoffers en motordekking aan de machinemaakindustrie gebruikt voor de ondersteuning van apparatuurtoebehoren, trillingsvermindering van apparatuur, Ondersteuning van gereedschapskist cover, medische industrie, fitnessapparatuur en andere gebieden. Naarmate de bruikbaarheid ervan verder wordt erkend, wordt het toepassingsgebied steeds breder. Sommige mensen in de industrie vroegen: het toepassingsgebied van voegbuis wordt steeds breder. Heeft het impact op de originele telescopische veer? Naar mijn persoonlijke mening zal het de oorspronkelijke lente niet beïnvloeden. Natuurlijk zal het een bepaalde impact hebben, omdat de meeste voegen pijpen innovaties zijn in het productontwerp van sommige ondernemingen. Zo werd de achterbak van een driewieler oorspronkelijk ondersteund door een ijzeren staaf (wat nog steeds nuttig is). Nu is de voegpijp zeer licht,MoraalFabrikant van gecombineerde holle ankers voor tunnels, handig en arbeidsbesparend. Sommige eenheden kennen het niet, dus het ontwerp heeft bepaalde beperkingen. Ondernemingen moeten echter innovatief zijn om hun collega"s voor te zijn. We hebben voegen pijp gemaaktHet is al vele jaren. De ervaring leert ons dat veel fabrikanten nu onze voegpijpen proberen, en ze zijn officieel gebruikt, met duidelijke effecten. Sommige bedrijven weten echter niet wat de voegbuizen zijn, laat staan hun s, dus ze zullen in een passieve positie zijn. Daarom hopen we dat sommige industrieën, zoals machinebouw, auto"s en motorfietsen, transportapparatuur, doosproductie zoals gereedschapskisten, medische behandeling, fitness, keukenkasten, enz., Als u de en het gebruik van de voegpijp moet kennen, voel je vrij om me te raadplegen, en ik zal u advies geven

Wanneer de pijp wegens ernstige verstopping niet kan worden aangesloten, moet kernboordetectie worden uitgevoerd; wanneer het niet de eerste paal van een bepaalde brug is,MoraalGroutingpijp leidt kleine leiding, moet de bouweenheid de detectiemethode wijzigen. De methode van de lage spanningsreflectiegolf of de meetmethode van de hoge spanningsspanning moet worden gebruikt en ondertekend door de toezichthouder. s vertegenwoordiger en de persoon die belast is met kwaliteitstoezicht vóór de uitvoering; In geval van pijpblokkering van een brug voor vele malen, moet de kernboorinspectie tijdig worden uitgevoerd. Veelvoorkomende problemen en antwoorden van voegpijp wat is de druk binnen de voegpijp?

Twee convexe groeven worden gepland aan het einde van het klokkende van de dubbele afdichtingsklem voegpijp, en de convexe groeven zijn uitgerust met afdichtingsringen. Tijdens de installatie wordt het puntuiteinde van het product in het belleuiteinde gestoken. De voegpijp kneedt vervolgens de twee convexe groeven samen met een speciale hydraulische klem, en de pijp bij het gekneedde deel wordt verkort en vervormd na spanning. De buitenpijp tussen de twee convexe groeven is diepdded in de binnenpijp, en dan is de verbinding van het product voltooid; Na het kneden wordt een rubberen afdichtingsring vervormd en geplakt tussen twee lagen buizen, wat een dubbel veiligheidsafdichtingseffect speelt.


Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

BaliuagNameadviserennieuws
BaliuagNameLaatste nieuws