Bajos de Haina.Grouting kleine buis en vooruitstrevende ankerstaafProbleemrespondentie

vrijgavetijd:2023-01-30 10:20:59 Post gebruiker:965HP113924865 Paginaweergaven:161

Kerntips:Bajos de Haina.,Onder de vele geïmporteerde projecten is de ontwikkeling van de productietechnologie van automobiele deur- en vensterdic

Onder de vele geïmporteerde projecten is de ontwikkeling van de productietechnologie van automobiele deur- en vensterdichtstrips het meest representatief. Door de introductie van verzegelende stripproductielijnen uit Japan, Duitsland, Italië, Groot-Brittannië en andere landen, tot nu toe, metaalskelet en verschillende rubbercomposietafdichtingsstrips, rubber en kunststof composietafdichtingsstrips worden geproduceerd. Momenteel is het algemene niveau van China De productietechnologie van de afdichtingsband heeft in de jaren negentig in principe het niveau van het buitenland bereikt en is uitgegroeid tot een voegbuis. Omdat sommige projecten niet gemakkelijk te detecteren zijn wanneer ze worden vervaardigd, en de kwaliteit van de voegpijp als kanaal voor het testen van instrumenten cruciaal is geworden. Als de kwaliteit van de voegpijp slecht is, brengt dit veel verborgen gevaren met zich mee. Het materiaal van de staalvoegpijp, dat de kenmerken van dunne pijpwand, staalbesparing, ondoordringbaarheid, drukweerstand en hoge sterkte heeft, wordt over het algemeen gebruikt voor nagespanne gereserveerde gaten in voorgespannen structuren. Wanneer de voegpijp wordt gebruikt, kan deze direct aan het wapeningskader worden gebonden. Omdat de voegpijp erg licht is, is het erg handig om te werken. Tijdens de installatie moet echter aandacht worden besteed aan de balans van de as.

Het wordt gelegd in de grond, en door de beet en interlock tussen het voegen pijpgaas en de grond, het forms een efficiënt spanningsoverdrachtsmechanisme zodat de lokale lading zich snel en effectief kan verspreiden naar het grote gebied van grond, om de lokale falenspanning te verminderen en de levensduur van het project te verbeteren. De convexe verbindingsstaal plastic voegpijp is een verbeterd product van de gewone stalen kunststof voegpijp, die de tekortkomingen van de gewone voegpijp verandert, zoals de kleine schilkracht van de verbinding (n), het gemakkelijke kraken van het lassenpunt, de moeilijkheid van constructie, en de vermindering van de rol van zijverplaatsingspreventie. Vanwege de verandering van materiaalverhouding en bouwtechnologie, is de schilkracht van de lasverbinding tussen N en N, die effectief de bovenstaande tekortkomingen van de traditionele staalplastic voegpijp verandert. Vanwege de uitstekende verbindingen bij de laspositie,Bajos de Haina.Fabrikant van holle verankeringen, wordt het convexe verbindingsstaal plastic voegpijp genoemd, en zijn academische naam is knoopversterkte stalen kunststof voegpijp. De staalplastic voegpijp wordt gemaakt van staaldraad met hoge sterkte (of andere vezels) door speciale behandeling, polyethyleen (PE) en andere additieven, en wordt geëxtrudeerd om een samengestelde trekstrip met hoge sterkte te vormen. Als het oppervlak ruw reliëf is, is het een sterk versterkt geotextiel. Deze enkele riem wordt geweven of op een bepaalde afstand in lengterichting en horizontaal gesandwiched,Bajos de Haina.Ondersteuning voor kleine leidingen, en wordt gevormd door zijn verbinding met de fusielassentechnologie van speciale versterkingsbinding te lassen. De voegpijp wordt uit de binnenringkraan in de verticale uitzettingstoestand geplaatst, en de uitgetrokken pijp vormt een veervorm en strekt zich automatisch uit. Take-out richting: de spiraalrichting van de veervorm na take-out is consistent met de draairichting van, anders zal gefrituurde deeg draai of wanorde optreden.

Bajos de Haina.Berekeningsformule van het gewicht per lineaire meter paalfunderingspijp (eenheid: kg mm)

De kleine editor van de voegpijp herinnert iedereen eraan dat er geen roest, water en andere onzuiverheden mogen zijn bij het gebruik van de voorgespanne machines. De werkclip kan worden gebruikt na het verwijderen van het schuim in de verpakkingsdoos, wanneer de voorgespanne pees lang is en de voegpijp herhaaldelijk moet worden gespannen, wordt voorgesteld dat een kleine hoeveelheid smeermiddel (bv. ankertrekkende spirit) door de voorgespanne machine op het taps toelopende gat van de ankerplaat wordt toegepast, die niet alleen bevorderlijk is voor de follow-up en ankertrekken van de werkende clip, maar ook bevorderlijk voor het meervoudige voegen van de voegbuis; Breng voor gebruik smeermiddel aan op het buitenoppervlak van de gereedschapsclip en de binnen- en buitenoppervlakken van het taps toelopende gat van de ankerplaat en verwijder regelmatig het vuil op het klemoppervlak om het anker flexibel te maken. Wanneer de clip echter gebarsten is of het tandoppervlak beschadigd is, moet deze worden vervangen en kan deze niet opnieuw worden gebruikt.

Zoete aardappelHet belangrijkste elastische element van de voegpijp is de roestvrijstalen voegpijp, die de axiale, laterale en hoekrichting van de pijp compenseert door de uitzetting en het buigen van de voegpijp.

-prestaties van voegpijp de voegpijp is licht in gewicht, heeft een sterke beetkracht met grond of grind, is zuur-basebestendig, corrosiebestendig verouderingsbestendig en gemakkelijk te construeren. Het heeft een hoge treksterkte (- keer hoger dan die vóór het uitrekken) en lage rek (slechts ,% van dat vóór het uitrekken). Het is gemakkelijk om op locatie te snijden en aan te sluiten (polyethyleen touw of drijfstang kan voor verbinding worden gebruikt), en het buigeffect tijdens de bouw is klein. De voegpijp heeft echter een lage hardheid, slechte mechanische schadeweerstand, en mechanische littekens zoals krassen en verbrijzelde stenen zullen spanningsconcentratie veroorzaken, die de algemene mechanische eigenschappen van de voegpijp en de voegpijp zal verminderen.

De voegpijp wordt gebruikt als de pijp voor het voegen aan de onderkant van de paal. De test toont aan dat de draagcapaciteit van de gegoten-in-place paal behandeld met de paalbodemvoeging sterk kan worden verbeterd. Tegelijkertijd kan de voegingbuis ook als pijp voor de defecte wassen en voegingsbehandeling van de ongevallenstapel worden gebruikt. Op dit moment is het noodzakelijk om maatregelen te nemen om de pijp op de defecte positie te ponsen waar voegen vereist is. De classificatie van de voegpijp kan worden verdeeld in drie categorieën volgens de pijpmaterialen: de voordelen van de staalpijp van de staalpijp zijn dat het gemakkelijk is te installeren, en het kan worden gelast op het versterkingskader door elektrisch lassen, het parallellisme en de rechtlijnigheid kunnen in principe worden gehandhaafd. Op dit moment gebruiken veel grote-diameter gegoten palen staal als voegpijp. De prijs van staalpijp is echter relatief duur: stalen golfpijp stalen golfpijp is een beter voegingsmateriaal. Het heeft de kenmerken van dunne pijpwand, minder staal, ondoordringbaarheid, drukweerstand, hoge sterkte en goede flexibiliteit. Het wordt meestal gebruikt voor het naverspannen van gereserveerde gaten in voorgespannen structuren: wanneer gebruikt als voegbuis. Het kan direct worden gebonden aan deDe verbinding kan met een grotere golfkoker worden verbonden. Aangezien de balg licht is, is het erg handig om te werken, maar er moet aandacht worden besteed aan het recht houden van de as tijdens de installatie.


Bajos de Haina.Grouting kleine buis en vooruitstrevende ankerstaafProbleemrespondentie



Het wordt bewezen door experimenten dat het draagvermogen van dezelfde geboorde paal met en zonder voegpijp wordt gescheiden door %. Dat is de reden waarom meer en meer geboorde palen en voegen pijp voegen steeds meer worden gebruikt in China

De voegpijp kan op de bouwplaats volgens de werkelijke vereiste lengte van de verbinding worden onderschept (het wordt aanbevolen dat de langste voegplaatslengte m niet mag overschrijden); Er is geen speciaal installatiemateriaal vereist; De groeperingstijd kan willekeurig worden geselecteerd; Wanneer het voegen intern onder de druk wordt uitgevoerd, kan de voegpijpvloeistof de hele pijp gelijkmatig vullen; Het systeem maakt het mogelijk om te voegen onder relatief lage druk; zeven

Kan de uitrekkingssnelheid van het voegen van pijp worden gedefinieerd?

Waar kan ik het vinden?Algemene behandelingsmethode: eerst, yze wat de pijpblokkade veroorzaakt. Voor de pijpblokkade van harde voorwerpen, kunt u met stalen staven prikken volgens de diepte, of een iets dikkere stalen staaf binden met staaldraad touw. Voor de pijpblokkering van zachte voorwerpen, kunt u de luchtcompressorpijp gebruiken om de luchtcompressor te openen voor blazen. Let erop dat het water in de pijp als een fontein omhoog kan stromen om water over je heen te gieten! Als het modderlekkage en pijpstop is, is er geen manier om het te openen. We kunnen alleen communiceren met het testpersoneel om een testmethode te veranderen, zoals lage spanning en kernboormethode! Andere toepassingen van de voegpijp: naast het worden gebruikt als detectiekanaal en het vervangen van een deel van het wapeningssectie, kan de voegpijp ook worden gebruikt als een pijp voor het voegen aan de bodem van de paal. Experimenten hebben aangetoond dat het draagvermogen van de gegoten-in-place paal behandeld met de voegen aan de onderkant van de paal aanzienlijk kan worden verbeterd. Tegelijkertijd kan de voegbuis ook worden gebruikt als kanaal voor de defecte wassen en voegbehandeling van de ongevallenstapel. Op dit moment is het noodzakelijk om maatregelen te nemen om de pijp door het defecte deel te boren. Grouting pijp is gespecialiseerd in de productie van voegen pijp (ultrasone detectie pijp) voor brug paal fundering inspectie. Het product voldoet aan de industriële standaard staal dunwandige voegen pijp voor beton gegoten-in-place paal enHet kan niet alleen voldoen aan de eisen van de norm, maar ook sterk verbeteren elke index, en het inspectierapport van Hebei Road en Bruginspectie Centrum verkrijgen.

Voordelen: Het is verbonden met speciale hydraulische tangen, vereist geen voorbereidingen buiten de bouwplaats, vereist geen apparatuur, is handig en snel ( keer sneller dan de traditionele lassenmethode), is eenvoudig om de voegpijp aan de versterkingskooi te bevestigen en wordt niet beïnvloed door het slechte weer.

De langsoverlappende breedte van het voegen van pijp en het voegen van pijp zal niet minder dan cm zijn, en de dwarsoverlappende breedte zal niet minder dan cm zijn. De eerste moet op de laatste worden geplaatst volgens de asfaltrichting. Na het leggen van de glasvezelvoegpijp, bevestig de glasvezelvoegpijp met hoogwaardige cementspijkers en vaste ijzerplaten met een grootte van mm, kan elk complex pijpsysteem worden onderverdeeld in verschillende relatief eenvoudige individuele pijpsecties door het instellen van vaste pijprekken. Bij het selecteren van de gegolfde voegpijp, kan de vervormingscompensatie van het pijpsysteem volgens deze relatief eenvoudige pijpsecties worden bepaald, om de voegpijp te selecteren.

Risico van kwaliteitHet wordt bewezen door experimenten dat het draagvermogen van dezelfde geboorde paal met en zonder voegpijp wordt gescheiden door %. Dat is de reden waarom meer en meer geboorde palen en voegen pijp voegen steeds meer worden gebruikt in China

Chemische voeging: het voegmateriaal is hoofdzakelijk chemische vloeistof.

Een kort deel van schroefeindstaaf wordt gelast aan beide uiteinden van een enkele voorgespannen dikke staalstaaf, en de moer en de steunplaat worden gesleept om de eenvoudigste voegpijp te vormen. De voorspanning kracht wordt overgebracht naar de moer door de dragende kracht op de draadhelling van de schroefeindstaaf, en dan naar de betoncomponenten rond het gereserveerde gat dat door de basisplaat kruist. Laat Bekijk de voorgespannen machines en gereedschappen. De kleine editor van voorgespannen machines en gereedschappen herinnert iedereen eraan dat de schroefeindstaaf is gemaakt van koudgetrokken of warmtebehandelde versterking, en de draad isIn tanden. Het lassen tussen de eindstaaf en de voorgespanne wapening moet vóór de koude tekening van de voorgespanne wapening worden uitgevoerd. Deze voegpijp kan aan het spanende en het vaste uiteinde worden gebruikt. Een algemene krik wordt gebruikt voor het spannen, en de krik trekstang (met interne draad aan het einde) wordt vastgedraaid op de draad van de schroefeindstang voor het spannen. Draai na het spannen de moer vast en veranker de wapening. De voordelen van deze voegpijp zijn relatief eenvoudig, en wanneer de krik olie retourneert na de voegpijp, glijdt de voorgespanne versterking in principe niet. Indien nodig het opnieuw spannen vergemakkelijken. Het nadeel is dat de nauwkeurigheid van de lengte van voorgespannen wapening hoog is, en het kan niet te lang of te kort zijn, anders is de draadlengte niet genoeg.

Bajos de Haina.Er zijn vele vormen van voegbuizen die verbeterd en toegepast kunnen worden. Hoewel het engineering pijpleidingsysteem zeer complex is, kan elk complex pijpsysteem worden onderverdeeld in verschillende relatief eenvoudige individuele pijpsecties door het instellen van vaste pijprekken. Bij het selecteren van de gegolfde voegpijp, kan de vervormingscompensatie van het pijpsysteem volgens deze relatief eenvoudige pijpsecties worden bepaald, om de voegpijp te selecteren.

Hoe om te gaan met de verbinding als de voegbuis in secties is geïnstalleerd? Als de voegbuis in secties wordt geïnstalleerd, moeten de verbindingen worden gelast. De lasverbindingen van het sectiestaal zijn voorbereid in de productiefabriek, en kunnen worden geïnstalleerd nadat de twee-fase aangrenzende verbindingen zijn uitgelijnd. Nadat alle balken zijn gelast, veranker ze volgens de bovenstaande stappen. Installeer de bekisting aan het uiteinde van de balk. De bekisting zal volgens de algemene afmetingen van Hainan voegpijpapparaat en de inkeping van de gereserveerde sleuf worden gemaakt. De bekisting moet vrij strak worden gemaakt om te voorkomen dat mortel in de verplaatsingscontrolekast of in de tussenruimte van de balk stroomt. Na te controleren of de geïnstalleerde bekisting strak en naadloos is, reinigt u de gereserveerde groef giet u beton en trilt u het strak. Het beton moet ten minste dezelfde sterkte hebben als het structurele beton op deze plaats, het kan worden beschermd. De zuigerstang kan worden beschermd door plastic slangen of balgen binnen het reisbereik toe te voegen.


en de voegpijpinrichting in Hainan moet schoon worden gehouden bij het gieten van beton.

Antwoord: Ja

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

BaliuagNameadviserennieuws
BaliuagNameLaatste nieuws