Siuna.Centrifugale mestpompBelemmeringen voor grote binnenlandse verkopen

  • vrijgavetijd:2023-02-19 13:37:16
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:568
  • Korte omschrijving:

    Siuna.,   Lijnrichting let op de draairichting. Maak dan de originele compressiemoer van de lagerdoos van de modderpomp van de

Artikel inhoud

   Lijnrichting let op de draairichting. Maak dan de originele compressiemoer van de lagerdoos van de modderpomp van de dompelpomp los, draai de instelschroef van de lagerdoos gelijkmatig aan en verplaats dan de rotorassemblage richting de motor. Dan is het noodzakelijk om de speling te controleren met een voelmeter δ,Siuna.ZD-modderpomp, Wanneer δ= A (, mm)

   Functie van schachtafdichting van dompelbare modderpomp: het belangrijkste van schachtafdichting is om te voorkomen dat hogedrukvloeistof uit de pomp lekt en te voorkomen dat lucht de pomp binnenkomt.

Siuna.   Dompelpomp: als naam

   De balansring is ook gedemonteerd; Verwijder dan de laatste trapwaaier en de sleutelrug, middendelen en geleideschoppen op andere niveaus op dezelfde manier totdat de ondergedompelde slakkenmest

KabeljauwName   Lijnrichting let op de draairichting. Maak dan de originele compressiemoer van de lagerdoos van de modderpomp van de dompelpomp los, draai de instelschroef van de lagerdoos gelijkmatig aan en verplaats dan de rotorassemblage richting de motor. Dan is het noodzakelijk om de speling te controleren met een voelmeter δ, Wanneer δ= A (, is gemakkelijk te gebruiken, en vermindert effectief de slijtage van de gastheer en anti-trillingskinetische energie


Siuna.Centrifugale mestpompBelemmeringen voor grote binnenlandse verkopen



   Als het netsnoer niet goed wordt gecontacteerd, zal dit ook leiden tot het verbranden van de motor.

   Motorverwarming: oorzaak: A. of het overbelast is; b. storing van de pompmotor; c. Of de ingangsdriefasenspanning evenwichtig is; Microcomputercontroller toont E: oorzaak: drukmeter defect of timeout onderspanning. Druk in deze toestand op de toets om het alarm te elimineren.

   Het bovenstaande gaat over hoe de waterafdichting van Boshan dompelmestpomp te vervangen. Naast de waterafdichting moeten ook andere onderdelen van de pomp tijdig vervangen worden wanneer ze beschadigd zijn. Bovendien zijn sommige onderdelen van de pomp relatief gemakkelijk te beschadigen, dus we moeten ze regelmatig vervangen tijdens gebruik    Controleer of het vervangen moet worden.

Welke is beter   De pomp van de waterslibrie is een wijd gebruikt materiaal. Veel mensen zijn geïnteresseerd in de wateromleiding en uitlaatmethode van het materiaal van de mestpomp. Nu laat s praten over de wateromleiding en uitlaatmethode van de dompelbare modderpomp: de dompelbare modderpomp moet het water uitpompen om een vacuüm te vormen, en dan water leveren,

   Als de dompelmodderpomp niet kan worden geïnstalleerd en in werking kan worden gesteld, kan het lege verrichtingspunt worden aangevuld.

   De geharde modderlaag stort in na het ontharden, waardoor het fenomeen van begraven van de pomp tijdens gebruik wordt vermeden.


Siuna.Centrifugale mestpompBelemmeringen voor grote binnenlandse verkopen



   Bovendien zal de gelekte brandbare, explosieve en giftige vloeistof brand, explosie en vergiftiging veroorzaken en de gevolgen zullen onvoorstelbaar zijn.

Korting   Of de pomp is geëvacueerd of overstroomd, enz., en hanteer het op elk moment.

   Het is niet toegestaan om de elektrische pomp bij hoge lift lange tijd te bedienen en te proberen deze binnen het bereik van de voorgestelde gebruikslift te controleren, om te voorkomen dat de elektrische pomp de motor door overbelasting uitbrandt.

   Inspectie vóór installatie: Controleer de specificatie grootte en kwaliteit van dikke en dunne accessoires.

Siuna.t sleeve en bevestigingsleeve op hun beurt.

  .

   Op deze manier, wanneer de apparatuur opnieuw wordt gebruikt, is het oplosmiddel in de pomp vaak minder,Siuna.Parameters van de dompelpomp WQ, en is het stroomverbruik ook minder, en wordt de efficiëntie van de pomp in gebruik vaak verbeterd, en het feit is

BaliuagNameOverige productinformatie
  • Truva.Hydraulisch hefplatformGrote analyse van het doel van

    Truva.Hydraulisch hefplatformGrote analyse van het doel van

  • Truva.Kleine enkele kolom aluminiumlegering liftZeven kenmerken om voor jou over te praten

    Truva.Kleine enkele kolom aluminiumlegering liftZeven kenmerken om voor jou over te praten

  • Carrara.Schaar hydraulische liftHet productieproces is completer

    Carrara.Schaar hydraulische liftHet productieproces is completer

  • Brezno.Yuxi transformatorAan welke zaken moet in het seizoen aandacht worden besteed?

    Brezno.Yuxi transformatorAan welke zaken moet in het seizoen aandacht worden besteed?

  • Piacenza.kgmKleine groenteliftErvaring met het delen van apparatuurinstallatie en constructiemethode

    Piacenza.kgmKleine groenteliftErvaring met het delen van apparatuurinstallatie en constructiemethode

  • Piacenza.kgmTonnen hefplatform vrachtwagenBeïnvloedende factoren van prijs

    Piacenza.kgmTonnen hefplatform vrachtwagenBeïnvloedende factoren van prijs

  • GlivecsHydraulisch hefplatform HefplatformWat zijn de selectiecriteria

    GlivecsHydraulisch hefplatform HefplatformWat zijn de selectiecriteria

  • DebrecenElektrische lift van de fabrikant van de liftNieuwe trends in de ontwikkeling van de industr

    DebrecenElektrische lift van de fabrikant van de liftNieuwe trends in de ontwikkeling van de industr

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!